3 Mayıs 2009 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm Fragmanı


58.Bölüm Fragman - Funny video clips are a click away

28 Nisan 2009 Salı

bloglarım pr3 ve pr2 olmus xD

alkoliqim.blogspot.com ( video blogum ) pr3 olmus bu blogumda pr2 olmus cok mutlu etti bu beni xD hedef bi üst pr

saygılar (H)

6 Nisan 2009 Pazartesi

simdide 13mü !

http://img4.mynet.com/ha4/t/taciz.jpg

Haberi yayınladıktan 1 dk sonra yeni bir haber okudum ve bu amk insanların ne bok olduğunu anladım !

Bu Kezde Muğla'nın Yatağan ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğunun hamile olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan'a bağlı bir köyde meydana gelen olayda, 13 yaşındaki F.K. isimli kız gece saatlerinde rahatsızlandı. Baba T.K., kızı F.K.'yı Yatağan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavisi yapılan küçük kızın kontrollerinde 8 aylık hamile olduğu belirlendi. F.K.'yi kontrol eden doktorların, aileye kızlarının 8 aylık hamile olduğunu söylemesi üzerine aile şoka girdi. Küçük kızının hamile olduğunu öğrenen baba T. K., durumu jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri, geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Ve en sonunda 24 yaşındaki A.K.'nin kendisini tecavüz ettiğini söyledi . ele geçirilen o.cocuğu savcılığa sevk edildi .

ALLAH belanızı versin hemi !

12'ydi simdide 14mü oldu !

Allah'ın belaları yine dadandılar ufak yavrularımıza !

Bu Kezde Samsun'da evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadığı küçük yaştaki kızı darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan şahıs, 11 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmış .

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, 5 yıl önce olay tarihinde 14 yaşında olan A.Ö. ile bir süre birlikte yaşayıp cinsel ilişkiye giren ve daha sonra kızın evi terk etmesi üzerine karşılaştığı Karadeniz Mahallesi'nde sokak ortasında darp edip kemiklerinin kırılmasına sebep olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Aytaç Ö.'nün (21) yargılanması sona ermiş. "Irza geçmek, kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama, reşit olmayan kimse ile rızası ile kaçırıp alıkoyma ve çocuğun basit cinsel istismarı" suçlarından yargılanan Aytaç Ö., mağdura A.Ö. ile bir süre önce resmi nikah kıymasına rağmen mahkeme tarafından suçlu bulunmuş. Mahkeme heyeti, Aytaç Ö.'yü müessir fiil suçundan 11 ay 20 gün, cinsel istismar suçundan 8 yıl 4 ay ve hürriyeti tahdit suçundan da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 11 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırmış.Yani Bir O.C. dan daha kurtulmus olduk !

peki simdi ne olacak ?

http://img15.imageshack.us/img15/5052/adszdfj.jpg

FaceBook'ta dolanırken bi video ile karşı karşıya kaldım ve gerçekten suana kadar hiç bu kadar canım sıkılmamıstı .

Kim Kurtaracak onları o hayattan ? kim elbise kim çorap verecek ? kim yaşamasını sağlayacak ? kim okutacak !

Açın Artk şu gözlerinizi aq !

Çocuğun dediği gibi : şerefsizlik yapmıyorlar ! ibnelik yapmıyorlar


izLe : http://www.facebook.com/video/video.php?v=1031884469719&ref=nf

5 Nisan 2009 Pazar

Gitar Potpori =)

Yusuf ( nam-ı değer Ak-Rap ) zamanında bana bi video izletmişti =D yusfnda gitara merakı oldugundan tabikide gitar videosu , hosuma gitmedi değil

buyRun izlein .

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1038583135720&ref

Amara vahşeti / Urfa düzergahı

    null


Emsal verince acaip soke oldum 2 gün önce yaşanmış hemde xS bu nasıl bi insanlık ?

Emsal Arslan Açıklama :

Olayları önceden duymuş, bana gelen ilk haber iki çocuk öldürüldü üzerine idi, fakat az evvel veysel kardeşim Messenger’dan bana link atınca girdim keşke izlemez olaydım. bu tam bir terör bu tam bir vahşet BÜYÜK Kürt halkına terörist diyen bazı türk yolbazlarına tam bir delildir bu. Video’da bir hemşerimizin bir dilcimizin kafa tasından çeşme gibi kan atıyor :( bu ne demek türkiye ? bu ne vahşettir böyle bumudur kendi halkını korumak ? eyyy oruspu çocukları bu nedir ? o ne mermisi öyle’ki adamın kafasını ortadan yarar gibi ikiye bölüyor ? mermi sıkılınca o arkasından cıkan duman ne oyle ? bazokamı lan o ? ucak savar mermisi mi M16 Mermisi mi nea mermisi o öle ? amk oruspu evlatları O mermiye sıkan Asker’in evdeki bacısını tüm KÜRT HALKI S… ! Şerefsizin çocukları ! bu kadarına pes pes pes bide kürtlere terörist dersiniz yaa ona yanarım… Bir canımızı daha yaktınız . bir kurban daha verdik.. Bunların hükmü bir gün sorulacak sizden. Tayyip’e oy veren kürt halkınada lanet olsun . Tayyip sen ve senin görünmeyen o üstlerininde amk ! Lanet insanlar o.ç katiller sizi. Az kaldı az ..

İşte vefat eden abimizin can verişi (Türk terörü)

Vahşeti izlemek için buraya tıklayın..

Kaynak : Psikopatyazar.Com

4 Nisan 2009 Cumartesi

alın size gerçek bir ıssız adam hikayesi =)

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/870020090404113154173.jpg

geçenlerde bir film çıkmış izleyemedim ıssız adam diye ... alın size adana ya bağlı bir adada tek başına yaşayan gerçek ıssız adam Kaya Konuralp'ın hikayesi .

Adana'nın Haylazlı köyü plajından tekne ile 'Kaya Çavuş' adasına doğru yola çıkıyoruz. Tekne sahibi Volkan Cengiz, adaya ismini veren Kaya Konuralp'i yakından tanıyor. Kaya Çavuş, 15 yıldır adada tek başına yaşıyor. Çevre köylerde ismi adeta bir efsane gibi dillerde dolaşıyor. Balıkçıların hepsi ona 'Robinson Crusoe' diyor. Yarım saatlik bir tekne yolculuğundan sonra Kaya Çavuş adasına ulaşıyoruz. 'Issız bir adada tek başına yaşama fikrini' yerinde tecrübe etmek için Kaya Çavuş'la bir gün geçiriyoruz. 68 yaşındaki Kaya Çavuş'un hayat hikâyesini dinliyor, kendi elleriyle kızarttığı balıkları yiyoruz. "Issız bir adada yaşasanız yanınıza ne alırdınız?" sorusunu sormayı da ihmal etmiyoruz.

ISSIZ ADAM'IN ISSIZ ADA HAYATI BÖYLE GEÇİYOR

Kaya Konuralp, emekli olduktan sonra bu adaya yerleşme kararı almış. Adana'da iyi para kazandığı bir işi ve saygın bir çevresi varmış. Sanayideki dükkânını kardeşlerine devredip 1995 yılında adaya yerleşmiş. Onun adaya yerleşmesinin en büyük sebebi tabiat âşığı olması. Balık tutmayı, dürbünle kuşları izlemeyi, serçelere yem atmayı, kedi ve köpek beslemeyi çok seviyor. Kaya Çavuş'a soruyoruz, "Burada tek başına yaşadığına göre evli değilsin?" Aldığımız cevap Kaya Çavuş'un yalnızlığını, niçin bu adaya yerleşme kararı aldığını anlatmaya yetiyor aslında: "Hiç evlenmedim. Bir kızı çok sevmiştim, istedik ama vermediler.

Daha sonra kalabalıklar arasında yaşamak beni sıkmaya başladı. Ben de çözümü şehirden uzaklaşmakta buldum..." Kaya Çavuş, adaya yerleşmeden önce balıkçılar buraya Kısa Kanal Adası diyormuş. Ama şimdilerde adanın ismi Kaya Çavuş olarak değişmiş. Konuralp'in on beş yıldır en yakın dostları köpekleri. Cim, Kaya Çavuş'un beslediği yedinci köpeği.

Yanına aldığı üç şey: Olta takımı, radyo ve kitaplar

Kaya Çavuş, son iki yılda hiç Adana'ya gitmemiş. Zaten şehir hayatına uyum sağlayamıyor. Trafik, gürültü ve strese dayanamayıp hemen adasına dönüyor. Köpeğini, radyosunu ve balık oltalarını yanından hiç ayırmıyor. Tuttuğu balıkların fazlasını misafirlerine hediye ediyor. Emekli maaşı olduğu için rahatça geçiniyor. Ama her ay 200 TL'ye yakın benzin parası vermek bütçesini biraz zorluyor. Benzini, jeneratör ve teknede kullanıyor. Kaya Çavuş'un barakasında hayatını kolaylaştıracak her şeyi var. Televizyonu, uydu anteni, radyosu ve VCD'si normal bir evi aratmıyor. İlhan Şeşen ve Faruk Tınaz gibi ünlü isimler ziyaretine geliyor. Vaktinin büyük bir kısmını kitap okumakla geçiren Kaya Çavuş, ihtiyaçlarını köyün bakkalından karşılıyor.

Bağlanmayacaksın O Kadar

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“o olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
demeyeceksin işte.yaşarsın çünkü.
öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
çok sevmeyeceksin mesela. o daha az severse kırılırsın.
ve zaten genellikle o daha az sever seni,
senin onu sevdiğinden.
çok sevmezsen, çok acımazsın.
çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
senin değillermiş gibi davranacaksın.
hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
çok eşyan olmayacak mesela evinde.
paldır küldür yürüyebileceksin.
ille de bir şeyleri sahipleneceksen,
çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
gökyüzünü sahipleneceksin,
güneşi, ayı, yıldızları…
mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“o benim.” diyeceksin.
mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir
şeylerin…
mesela gökkuşağı senin olacak.
ille de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
mesela turuncuya, yada pembeye.
ya da cennete ait olacaksın.
çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de
hep senin kalacakmış gibi hayat.
ilişik yaşayacaksın. ucundan tutarak…

12 yaşındaki küçük kıza 6 kişi tecavüz etmiş

    null

    Haberi PsikopatYazar.com da gördüm şoke oldum xS insanlık nereye gidiyor ? ne istediler ufacık bir bedenden ! hiçmi düşünmediler bugünün yarınıda var ne b*k yiyeceğiz diye ALLAH BELANIZI VERSIN !

    Haber’le ilgili yazı :

    ________________

    Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla yakalanan 6 kişinin tutuklandığı bildirildi.

    Edinilen bilgiye göre Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğunun tecavüze uğradığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekipleri tarafından kontrol için Yüksekova Devlet Hastanesi’ne götürülen kız çocuğunun cinsel ilişkiye girdiği doktor raporu ile belgelendi.

    Kız çocuğunun verdiği ifadelere göre harekete geçen ekipler, dün akşam 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

    İHA

3 Nisan 2009 Cuma

yusuf dogum günün kutlu olsun =) yuppi

kardeşim yusuf walla bilmiyordum ama sen hatırlattın doğum gününü =D kutlu olsun eşşek kadar adam oldun artık . adminliğini bile bana borçlusun hadi bakalım =D nice senelere

banadamı ttnet ^o)

bu ttnete son zamanlarda bişe oluyor xS herkes nickine yazardı ttnete kafamı sokaym , aq ttnet diye . ben gülerdim ttnet hızlıya pcmde xD smdi anlıyorum sizi ttnet ne yaptın sen niye bu kadar ağırsın xS

artık bende anti-ttnet'ciym

ANTI TTNET FAN CLUB

üşüyorum =/

gece 01:01 . odam soğuk camım açık belkide ondandır . aklıma muhsin yazıcıoğlu geldi , ama gerçekten şunu anladımki insana öldükten sonra değer veriliyor =) muhsin reis seni kalbimde yaşatıyorum . saygılar

# üsüyorum .

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum…

Rahdan ft. Medusa - Sensiz Anlamsızım

Son zamanlarda kulaga hos gelen müzikleri dinlemeye basladim ve bunların arasında en cok beğendiğim sarkıdır bu . sözleride süper =) geceleri dinliyorum uyumadan önce yatağımda... sözleri aşağıda

rahdan ft. medusa - sensiz anlamsızım

ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımm...özlemek yetmez anlarmısın,sensiz anlamsızım!

ruh halim bu günlerde pek bı mutsuz sebebi yok gecmiş olsun hasta bedenim özlediğine hemde çokk mutlu günleri bakıp tebessum etti bi hatıra kalsın istedi hatıralar kendisi bana öyle baktığında bende bi kelime edemedim söyleyemedim iki kelime zor değildi beceremedim sesini duymayınca düzelir herşey sandım sensiz yapamazdımki evet yanıldım birde baktım yapayalnız hisseden kendini ben dudaklarımdan dökülen iki heceydi sensizken sessizdim konuşamadım yutkundum olmadı bensizde gülermişsin gözyaşı durmadı (ah) duvarlarım yıkıktı derde çare yokki malesef satırlarımsa çok silik anlatılmaz artık hiçbişey kafandaki endışelere cevap olarak buradayım yine seninleyim sen benim herşeyimm...

[2x]ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımm...özlemek yetmez anlarmısın,sensiz anlamsızım!

sonbaharda başlamıştı en düzenli nameler şarkılarda hep bir oldu duygular mesafeler ben degişmedim kaderi başkasıyla sen yaşa sen git hatıraların yolunda kolunda başkasıyla belki şimdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umutsuzum ne farkeder zaman degişmedim bilirsin ben arkadan bakan canımı yaktın ahım aldın ben sonunda ağlayan tek bir kelime etmedim yumruklarımı sıktım önce canıma son verip de gitmek istemiştim olmadı sus sessiz ol dedim içimdeki bu sancıya düşlerimse kara bulutlar yazık masallara duvarlarım yıkık bu derde çare yokki malesef satırlarımsa çok silik anlaşılmaz artık hiçbişey kafamda birçok endişeyle ben yolun sonundayım yine seninleyim malesef ve malesef...

[2x]ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımm...özlemek yetmez anlarmısın,sensiz anlamsızım!

sensiz anlamım yok artık anladım ben acizim gökyüzünde kara bulutlar farkedilmez çaresizim başımı önüme eğdiğimde kimse yok benim yanımda ağlıyorum hergece rüyalarımdı bana sarılan pamukları hiç üflemedim 17 yıllıktı pasta doğumgünüm kabus oldu hediyeleri kalbe sakla günyüzünlü gemi kaptanı yarı yolda dümenden uzaklaşıp hayaller vuruldu halata gölgen oldu hayalin bu rüyalarım seninle prensesim yanımda ol bu kalp bizim seninle yare sevda söylemekmi bi o kadarda korkutur sahte kelam korkusu ses dilinde son bulur duvarlarım yıkık ve derde çare yokki malesef satırlarımsa çok silik anlatılmaz artık hiçbişey kafamdaki endişelere neden olarak buradayım yine seninleyim sen benim herşeyimm...

[2x]ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımm...özlemek yetmez anlarmısın,sensiz anlamsızım!

pr3 bir blogum var =)

bugun boş boş düşünüyordum . aklıma planlar gelmeye basladı :D suanda acmıs oldugum alkoliqim.us'n icerigini tamamen degisip baska plan yapmaya karar vermistim . sonra kabız ( kabus ) geldi pr3 oldu blogum hahay höhöy dedi :S üzüldüm bende bakayım dedim (H) pr3 te benim blogummus ( alkoliqim.blogspot.com ) . buradan kabıza misilleme :P

deneme deneme 1 2 3

deneme deneme 1 2 3 . bu blogu acali cok zaman oldu ama farklı amaçla açmıştım simdi sıfırlayıp özgün konularla yeniden basıyorum . vatana millete hayırlı uğurlu olsun

murad